Vergaderen & boottocht Afdrukken E-mailadres

vareninutrecht

Een heerlijke onderbreking van een vergadering of training in onze werfkelder is een tochtje door de prachtige Utrechtse grachten en singels.

Wij werken samen met een professioneel top bedrijf: 'Varen in Utrecht'. Zij beschikken over vier authentieke en comfortabele sloepen varierend van 20 tot maximaal 40 personen per sloep. Deze laatste is de grootste sloep van Utrecht. Alle sloepen kunnen overkapt worden, inclusief achter- en zijramen, mocht het slecht weer zijn.


eten boot

U wordt bij ons voor de deur opgehaald en weer teruggebracht. Ook is het mogelijk om onze lunch mee aan boord te nemen. Of hapjes en drankjes. Er is veel mogelijk.

Wilt u tijdens een vaartocht wat meer te weten komen over Utrecht? Boek dan een gids erbij aan boord. Geen ellelange verhalen, maar hier en daar een leuk beknopt verhaal zodat u wel ook af en toe met elkaar kunt kletsen.

 

salonbootSalonboot Catherina
Als uw groep uit maximaal 12 personen bestaat, kunt u zich laten rondvaren op de prachtige Salonboot Catharina. Dit is een prachtige klassieke salonboot uit 1909. Ze is grondig gerenoveerd met behoud van originele details. Er is een keukentje met koeling aan boord, een kachel, geluidsinstallatie en toilet. De salonramen kunnen open en er zijn zitplaatsen op het open balkon.

e-max.it: your social media marketing partner