Activerende dagvoorzitter Afdrukken E-mailadres

Een voorzitter voor je bijeenkomst kies je met zorg. Zo vraag je een neutrale voorzitter voor bijeenkomsten waarbij diverse partijen tegenover elkaar staan, en een inhoudelijke als kennisontwikkeling centraal staat. De activerende voorzitter vraag je vooral als je beweging en energie in de bijeenkomst en tussen de deelnemers wilt. Floris Koot is zo'n activerende voorzitter. Met diverse middelen en werkvormen brengt hij deelnemers in beweging. Zodoende kunnen de juiste mensen elkaar ontmoeten en de benodigde gesprekken gevoerd worden. Daarbij kan tevens de collectieve kracht van de zaal geactiveerd en gehoord worden.

Vooroverleg is altijd noodzakelijk. Wat zijn de thema's en doelstellingen van de bijeenkomst? Wie zitten er in de zaal en wat is hun rol? Mogen langdradige sprekers onderbroken worden? Wat staat er op het programma en waar zit de ruimte om de zaal of de dynamiek op het podium te activeren?

Waar nodig kan Floris Koot meedenken over programma(structuur), proces, zaalkeuze, technische voorzieningen en toon van de bijeenkomst. Als activerende voorzitter is zijn toon meestal lichtvoetig, maar toch zeer serieus. Met zijn brede kennis over werkvormen kan hij elke inhoud omzetten naar een actuele ervaring. Floris heeft ervaring met groepen van 12 tot 500 mensen. Hij weet essenties snel te doorgronden en is van vele markten thuis. Naast activerend voorzitterschap werkt hij als trainer authentiek leiderschap, theatermaker, ontwerper en begeleider van events. Floris begeleidt ook creatieve processen.

Neem voor meer informatie contact op met Lazuli.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner