Reacties huurders Afdrukken E-mailadres

 

Onderstaand reacties van mensen die onze ruimtes gebruikt hebben.


Universiteit Utrecht

Het eten was erg goed. Origineel en lekker vers!


Bizz Travel

Locatie van Lazuli is perfect. Middenin centrum en daardoor vooral ideaal indien mensen met OV komen hoewel dichtbij ook een P. Ligging in centrum biedt kans om na een meeting direct te borrelen/ eten in centrum. De catering was uitstekend, veel keuze binnen assortiment Het was inspirerend om een brainstormsessie over vernieuwing bedrijfsactiviteiten juist te houden in een 600-jaar oude ruimte aan de gracht. 


Cito Examens

Er is een hele goede sfeer en het eten is heeeeerlijk. Vooral de salade. De deelnemers vonden het een leuke, inspirerende locatie en hebben genoten van het boottochtje.


Lymfklierkanker Vereniging

Bereikbaarheid, faciliteiten en catering werden zonder meer als uitstekend gekwalificeerd.


Rechten online

Zeer goede catering en uitstekende faciliteiten. Van de deelnemers alleen maar positieve geluiden gehoord. De communicatie met lazuli was ook uitstekend.

Habari Travel

De faciliteiten bij Lazuli zijn uitstekend. Sfeervolle ruimtes en geweldige service. Ik ben uitstekend geholpen. Duidelijk, vriendelijk en met kennis van zaken. De deelnemers waren ook zeer tevreden over de locatie.


  SNS

Het is een lekker rustige plek. Bereikbaarheid is ook prima. Jullie communiceren lekker snel, dat is prettig.


 ASR Vastgoed

Iedereen was zeer tevreden. Catering was super, faciliteiten en communicatie uitstekend.


 Belastingdienst

De bereikbaarheid, faciliteiten en catering zijn prima. De cursisten zijn bijzonder tevreden over de locatie. Sfeervol en veel privacy.


 Bureau Herstel Utrecht

Veel lokaties onderzocht en overwogen en uiteindelijk een bewuste keuze gemaakt voor Lazuli. Goede prijs- en kwaliteitverhouding. Goede lokatie voor onze workshops. In de reeks Zinnenprikkels lopen de aard van de workshops sterk uitéén. Van een lege ruimte naar tafels en stoelen of kussentjes op de grond. In korte tijd kan de ruimte worden aangepast voor de volgende workshop. Er is een open en prettige manier van communiceren.


UMC Utrecht

Catering is heel goed, zeer verzorgd en lekker. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Contact is nauwkeurig en laagdrempelig. Deelnemers zijn zeer tevreden, alleen maar goede reacties nadien, gezellig, sfeervol en huiselijk.


Prima bereikbaar, zeker lopen vanaf Utrecht CS. Faciliteiten zijn prima, zo'n oude werfkelder heeft iets aparts om in te vergaderen. Ook de faciliteiten van Lazuli zelf zijn prima. Catering is uitstekend, lekkere en originele hapjes, op tijd verse koffie en thee. Cursisten zijn ook heel tevreden, wat mede komt door de ambiance van de locatie.
Cursisten zijn heel tevreden over de locatie. Ze zeggen vaak dat ze het sfeervol en gezellig vinden. Communicatie met Lazuli vind ik top! Jullie zijn altijd bereid om te helpen en mee te denken aan een oplossing. Daar kunnen nog heel wat verhuurders van leren :-)
De locatie is prima bereikbaar. De faciliteiten zijn uitstekend. Communicatie is goed en de cursisten ervaren de ruimtes als aangenaam.
 

Caroline van Eelen - Mindfulness training

De communicatie gaat altijd lekker snel, houden zo. De cursisten vinden de ruimte altijd schitterend. Het is heerlijk dat er zoveel mooie aandacht is voor het centrum, fris, schoon, mooie bloemen, goede thee en koekjes. Het werkt absoluut positief als deze randvoorwaarden helemaal toppie zijn als je trainingen geeft, zowel voor de trainer als voor de deelnemers.

De catering is uitstekend! Goed verzorgt! Intieme sfeer door de werfkelder. Behulpzaam personeel. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.


Consultantcy buro:

Er zijn veel mogelijkheden. De ruimte ziet er netjes verzorgd uit en alle benodigdheden zijn aanwezig of zijn te huren. De catering is zeer goed verzorgd. De communicatie met Lazuli is uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden en aanpassingen aan speciale wensen is mogelijk. Vriendelijke en flexibele mensen.

Top locatie. Parkeergarage dichtbij. Hartje centrum van Utrecht. Goed te lopen van dichtstbijzijnde OV halte. De lunch is heerlijk. Ook niets dan complimenten van de deelnemers voor de goede verzorging. De soep is echt een heerlijke bonus. Communicatie met Lazuli is is ook prima. Persoonlijk, informeel, toegankelijk, gezellig, etc. :-).

 


Bram Moerland:

 

Ik kom bij Lazuli via het vroegere Centrum voor Spirituele Wegen, de vorige huurder, waarvan ik de voorzitter van het bestuur was. De plek is dus vertrouwd, mede door de handtekeningen die ik hier en daar nog steeds bespeur. De locatie is natuurlijk perfect om de loopafstand van het station en de bijzondere locatie als werfkelder aan de Oudegracht. De faciliteiten zijn voor mij in positieve zin toereikend, waarbij de merkbare toewijding van jullie beiden voelbaar is. Die persoonlijke noot is heel belangrijk in de ervaring van de kwaliteit en mijn tevredenheid. De communicatie is open, direct en persoonlijk. Heel prettig.

Adviesburo - Anoniem:

Laat ik eerst beginnen met dat ik vind dat jullie een goede en leuke locatie hebben, die erg bruikbaar is voor verschillende doeleinden (zowel zakelijk als privé). Een niet te zakelijke (jasje dasje cultuur), maar persoonlijke benadering (dat vind ik persoonlijk erg prettig).
Daarnaast vind ik dat Lazuli goede service biedt tegen een scherp tarief. Ook erg prettig om te zien dat jullie je huurders om hun mening vragen, er zijn maar weinig organisaties, die zo bewust met hun klanten omgaan. Met al deze eigenschappen onderscheiden jullie je in de markt en zijn jullie (misschien wat oneerbiedig gezegd) in tegenstelling tot de grotere vergaderlocaties niet een standaard 'afwerkplek' voor vergaderingen en andere aangelegenheden. Kortom mijn complimenten en ga zo door!!!

Hartmanns Coaching Collectief:

De locatie is prima bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De faciliteiten zijn prima. Altijd voldoende koffie en thee en leuke geste dat er altijd koek is. De communciatie is prima. Korte lijnen. De deelnemers zijn ook zeer tevreden over de locatie.


Tribus Training:

Faciliteiten zijn goed. Alles werkt en het is gezellig. De communicatie met Lazuli is vriendelijk, open en gelijkwaardig. Ik kan merken/voelen dat het jullie niet enkel om de business en geld te doen is maar ook om mooie dingen in de wereld te zetten. En dat jullie daarvoor een platform willen bieden.
De cursisten zijn zeker tevreden over de locatie Het draagt echt bij aan de sfeer tijdens de training.


Katja Budde Coaching & Training:

Goed. Keus uit drie heel verschillende ruimtes! Van alles aanwezig en de keus tussen zelf alles regelen en klaarzetten of dat laten doen is ook goed. De communicatie is heel goed en snel. Het is duidelijk wat wel en niet kan en mag.

Overheidsinstelling - Anoniem:

Ideaal zo op loopafstand van het station. Heerlijk die koekjes en de lunch was ook erg goed en gezellig in die ruimte. De communicatie met Lazuli is prettig, ik kan snel met jullie schakelen. De cursisten vonden het erg leuk en beter dan een andere werfkelder waar we een keer geweest zijn.
e-max.it: your social media marketing partner