Referenties groepen Afdrukken E-mailadres

 

Onderstaand reacties van groepen die een workshop bij ons gedaan hebben.

Lazuli heeft ondere andere workshops verzorgd voor: Read More

 • Universiteit Utrecht
 • Kieskeurig
 • Achmea
 • Ministerie van Justitie
 • Belastingdienst
 • NS
 • VGN
 • gemeente Den Bosch
 • Aegon
 • Raad van Accreditatie
 • Fortis
 • gemeente Mijdrecht
 • stadsdeel Oost/Watergraafsmeer
 • de Vosgroep & Siemens
 • apotheek Marco Polo
 • Bureau Jeugdzorg Utrecht
 • Provincie Utrecht
 • Trinidos bank
 • Philips
 • Rabobank
 • Sociale Verzekeringsbank
 • NVOG
 • Civiq, instituut vrijwillige inzet
 • Symforagroep, locatie Zon en Schild
 • Winnock BV
 • Thuiszorg Stad Utrecht
 • Inspectie van het Onderwijs
 • Universiteit van Wageningen
 • gemeente Obdam
 • Van Oudenallen B.V.
 • Van Gelderen Advocaten
 • Hospice Heuvelrug Zeist
 • Astellas Pharma
 • Sanoma Uitgeverij
 • UMC Utrecht

 

 


Theatersport - Ministerie van Jusitie

Het was een zeer geslaagde workshop. De docent was goed. Goede interventies. De communicatie met Lazuli was klantvriendelijk en duidelijk en de faciliteiten en de catering waren prima.

 


 

HLB Nannen accountants - Percussie & Uit je hoofd, in je Lijf

De workshops zijn goed uitgevoerd en voldeden aan mijn verwachtingen.De chemie zat hem in het feit dat de twee docenten enthousiast waren en de onderlinge samenwerking goed was. De communicatie met Lazuli verliep goed,er was meteen een goed vertrouwen. De prijs/kwaliteit verhouden goed en met name prettig dat de prijs erg duidelijk is. Geen bijkomende kosten voor zoals:laden en lossen, eisen omtrent parkeergelegenheid, regelen eten en drinken voor de docenten.
Nogmaals wij zijn een zeer tevreden klant en zullen Lazuli zeker aanraden bij anderen of wederom een beroep op jullie doen.

 


 

Uit je hoofd, in je Lijf - Vriendengroep

De workshop vonden we geweldig. We hadden geen explicitie verwachtingen maar waren wel nieuwsgierig. De docent, faciliteiten en catering waren super.

Mozaieken - Kieskeurig

Zeker heel wat anders dan dat ik normaal zou kiezen als teambuilding activiteit. Maar zeer leuk om zo elkaar op een andere manier bezig gezien te hebben. De hele workshop als zeer leuk, interessant en prettig ervaren.De docent gaf een goede uitleg vooraf en goede aanvullingen tijdens het bezig zijn met de activiteit. Pakte dingen leuk op en ging hier actief mee om. Daarnaast ook getoonde interesse in de mensen zelf. Gaf een prettige sfeer.

 


Uit je hoofd, in je Lijf - PDS Vereniging

 

Erg leuk, interessant en inspirerend. Goed om weer eens te ervaren wat je allemaal zelf met je lichaam/ geest kan bereiken en wat je jezelf af en toe "aanpraat". De docente was een lieve, betrokken en enthousiaste vrouw. Prettig ook dat er ruimte was voor vragen.

Theatersport - Anoniem

Ik ben zeer positief over zowel de locatie als de workshop. Ik vond het fijn om te merken dat er flexibiliteit was bij de begeleidster van de workshop. Het is bij iedereen erg goed in de smaak gevallen en ik vond dat er goed werd omgegaan met de eerste spanningen die bij een dergelijke workshop horen.

 


Mozaïeken - Bartiméus

De workshop vonden we heel goed. Het was nog veel leuker dan we dachten en de cd-rom met foto's was echt het toefje slagroom op de taart. De docent was prima, vakkundig en overtuigend. Ook de catering vonden we top. Heel royaal en we voelden ons echt welkom. Onze huismeester gaat ons mozaïek aan de muur bevestigen!

 


Theatersport - Achmea

Erg genoten van deze nieuwe ervaring. Goede sfeer en veel leuke leermomenten. De docent had veel energie en creativiteit en had een goede verbinding met de deelnemers. Het was voor veel van ons een openbaring en erg leuk je collega's op deze manier anders te leren kennen.

 

 


 

Poppenspel - Universiteit Utrecht

Het is een hele open workshop. Wij waren met een zeer verschillend gezelschap met een mannelijke meerderheid. En hoewel de start ontwennig was, heb ik super leuke reacties gehad. Toen iedereen aan het knutselen was, kwamen ze allemaal los. Ik wist natuurlijk dat we een pop gingen maken en uiteindelijk verschillende toneelstukjes gingen spelen. Maar het was ook een soort van groepsbinding. Ik heb mijn collega's van een geheel andere kant leren kennen. En dat is wel positief hoor! Goed, de ontvangst met koffie, thee en koekjes was welkom na onze vorige excursie. Maar ook de pauze met het fris viel goed in de smaak. Het is ideaal dat de ruimte waar de drankjes genuttigd kunnen worden apart is van de workshopruimte, zo ben je er een beetje
Ina is een enthousiaste en goede docenten. In het begin werd het haar een beetje moeilijk gemaakt omdat mijn collega's een beetje sceptisch waren. Daar heeft ze zich helemaal doorheen geslagen. Sterker nog, aan het einde vonden ze haar helemaal leuk!

 


Theatersport - vrijgezellengroep

 

Ik ben zeer positief over zowel de locatie als de workshop. Ik vond het fijn om te merken dat er flexibiliteit was bij de begeleidster van de workshop. Het is bij alle dames erg goed in de smaak gevallen en ik vond dat er goed werd omgegaan met de eerste spanningen die bij een dergelijke workshop horen.

 


Theatersport - Ministerie van Justitie

Het was een zeer geslaagde workshop. De docent was goed; goede interventies. Communicatie met Lazuli was klantvriendelijk en duidelijk.

 


Zingen uit je lijf - Paluka

De workshop was leerzaam het sloot helemaal aan bij wat ik erbij verwachtte. De docente was erg fijn, zichzelf en open. Ze wist een moeilijke groep helemaal voor zich te winnen. En ze was zo flexibel om haar programma aan te passen aan de deelnemers naar mate de training vorderde. Iedereen liep de rest van de dag op wolkjes. De communicatie met Lazuli verloopt goed, jullie zijn goed bereikbaar, reageren snel.

 


Yoga - o4Partners

De workshop was goed. Knap om deze groep mannen in het gareel te krijgen. De docent was zeer goed.

 


Diverse activiteiten - Universiteit Wageningen

 

Lazuli had een heel leuk en divers programma georganiseerd. Men kon kiezen uit drie verschillende activiteiten, zoals boetseren, keramiek beschilderen en speksteen bewerken. Tijdens de activiteiten werden we goed verzorgd met koffie, thee, lekkere koekjes en fruit. Het was leuk om te zien hoe creatief je collega´s (leeftijd 19-60!) kunnen zijn, dit hadden we niet verwacht! Al hadden sommigen in voordat de workshops begonnen hun twijfels, maar eenmaal begonnen had iedereen het enorm naar hun zin. We kunnen Lazuli écht aanraden!

Theatersport - Sociale Verzekeringsbank

De workshop was precies wat we er van verwacht en gehoopt hadden. Ontspannen en er viel veel te lachen. De catering was prima verzorgd. Sympathieke docent, kon het goed overbrengen en enthousiasmeren.
De communicatie met Lazuli liep soepel en informeel, prima. Deze workshop is zeker een aanrader.

Theatersport - stadsdeel Oost-Watergraafsmeer

 
De workshop was te gek. Ik kwam helemaal los en mijn workshopgenoten ook. Erg grappig om te doen, maar wel vermoeiend op het laatst. De faciliteiten en de catering was prima. Lekkere broodjes, goed belegd. De soep was ook heerlijk! De docent is prima. Hij had ons goed door, was lekker onpartijdig, gaf voldoende aanwijzingen en liet ons de ruimte.

Een ander Mens - vrijgezellenfeest Astrid

De workshop was voor onze groep een uitdaging. De workshop zit goed in elkaar. Goede opbouw. De tijd die ervoor stond (3 uur) was helemaal prima, niet te lang niet te kort.
De catering was goed georganiseerd, er was voldoende keus. Tevens werd rekening gehouden met de wensen van de bruid. Top! De docent leek me goed voorbereid en was te merken dat ze gespecialiseerd was op het gebied van theater/toneel etc. Ze bouwde de workshop goed op en leek een goede tijdsplanning te hebben om het doel (scenes spelen m.b.v de diverse types)te bereiken. Professionele begeleider, goede catering, de tijd en de dvd met foto's waren perfect voor de prijs.

Theatersport Provincie Utrecht

De workshop was erg leuk. Van collega's heb ik ook positieve reacties gehad.
De faciliteiten en catering zijn prima. Vooral de locatie is geweldig. De docent is enthousiast, voelde de groep goed aan en wist de mensen los te krijgen.

Theatersport - vrijgezellenfeest Miriam

De workshop was geweldig. goed opgebouwd en zeer afwisselend. We hadden allemaal het gevoel dat we nog wel een paar uurtjes door hadden gewild! Floris is een hele goede docent. Hij paste prima in de groep en gaf goede op- en aanmerkingen. Verder hield hij de vaart er goed in, zodat we alles konden doen. Een 10! De prijs is prima, zelfs de mensen met een kleine portemonnee vonden dit goed te doen en waren na afloop erg tevreden.
Het mocht van ons langer duren :-) Zonder gekheid: wij hebben een perfecte middag gehad en er waren geen minpuntjes.

Theatersport - vrijgezellenfeest Ilse

De workshop was heel erg leuk. Dat vond de hele groep. De ruimte is goed en het is leuk dat jullie er hapjes en drankjes bij serveren. De docent was erg goed. Hij deed het heel erg leuk. Wij zouden in de toekomst zeker weer een workshop bij Lazuli boeken!

 


Speksteen bewerken-Familiefeest Wimke op locatie

De workshop vond ik erg leuk. Ook al de andere 22 personen waren erg enthousiast iedereen vond het leuk. Niemand van de groep had ooit eerder speksteen bewerkt en toch zijn er hele leuke beeldjes uit gekomen. Het was ook een leuke vorm om een feestje te vieren want je zit toch met zijn alle bij elkaar dus er kan lekker gekletst worden en ook ben je allemaal bezig dus er is niemand die zich kan vervelen. De docenten deden het ook heel leuk. Hulp werd geboden als je even niet meer wist hoe je verder moest. Ik vond het ook erg goed dat er twee docenten aanwezig waren, zodat iedereen geholpen werd die dat nodig had. Ook vond ik het erg leuk dat er foto's door de docent gemaakt werden en zelfs op cd gezet naar ons werden toe gestuurd!
De organisatie en communicatie zijn erg goed verlopen. Ik heb via de telefoon de workshop gereserveerd en omdat het maar kort van te voren was dat ik heb gereserveerd, werd de overeenkomst per mail bevestigt en ook per post nogmaals bevestigt. Goed geregeld! Ook als ik nog vragen had kon ik altijd bellen en was er ook iemand om antwoord te geven op mijn vragen. De prijs kwam prima overeen met de kwaliteit. Helemaal aangezien lazuli naar ons toe kwam om de workshop te geven. Een half uur vantevoren kwam lazuli om alles klaar te leggen en ook alles werd weer opgeruimd. Heel goed!

Speksteen bewerken-Civiq, instituut vrijwillige inzet

De workshop was leuk, verrassend en uitdagend. De docent is aardig, niet opdringerig, geeft uitleg en assistentie op de juiste momenten, prettig persoon, motiverend, attent. De communicatie met Lazuli is prima. Duidelijk en beloften worden nagekomen. Een volgend uitje zouden wij weer bij Lazuli boeken!

Speksteen bewerken-WinniFred, Annette, Rieny en Karin

Heel erg leuk om te doen. Ik wist niet dat ik dit in me had! En in ieder geval ook gezellig zo, in zo'n klein groepje bezig zijn. Zeker voor mij een beter ambiance dan de Krea-Doe in Utrecht. Ik vond het genieten. Het was zeer de moeite waard!

Speksteen bewerken-Anja, Nel, Duwie, Gusta, Marianne en Marion

Wij zijn met een groepje vriendinnen en wij vonden het FANTASTISCH. Bedankt.

Speksteen bewerken-Gemeente Obdam

De medewerkers waren zeer enthousiast.
Programma: 8, begeleiding: 8, prijs/kwaliteit: 9

Speksteen bewerken-Inspectie van het Onderwijs

Leuke workshop, toch nog wat creatiever dan verwacht.!
Heel erg leuk en leerzaam.
Heel erg leuk! Ik heb me lekker kunnen uitleven.

Speksteen bewerken-Hospice Heuvelrug, Tanja

Vrijdag de 13e augustus: "Een ontzettend leuke en fijne middag met m'n lieve collega's met speksteen. Dit is voor mij een verrassing geweest. Een geschenk voor m'n a.s. huwelijk. Een middag van harmonie, een ontmoeting met de "magie". Heb me thuis gevoeld in dit gezelschap onder jullie leiding en aandacht. Hartelijk dank!

Mozaïeken-vrijgezellenfeest Miranda

De workshop is nog beter uitgevallen dan ik me had voorgesteld. Ik wist helemaal niet wat ik van mozaieken kon verwachten, maar het was geweldig! Ik vond dat je het heel leuk deed. Je dacht goed mee, sprak ons aan op dingen waar nodig en hielp ons ook goed mee. Je deed het heel erg goed. Als ik nog een keer een creatieve workshop ga doen of andere hebben het hierover, dan zal ik zeker Lazuli aanraden.

Mozaïeken-UMC Utrecht

Wij vonden het echt heel leuk. De locatie is goed te bereiken. De docent is heel goed en de prijs/kwaliteit verhouding is ook er goed. Er is genoeg materiaal en eten en drinken. Echt prima. Wat wij ook erg leuk vinden is dat jij er foto's van maakt en dat wij daar dan een cd van krijgen: top! Wij zullen Lazuli zeker aanraden bij anderen!

Mozaïeken-vrijgezellenfeest Miriam

Waanzinnig bedankt voor de geweldige middag. Ik heb me helemaal suf geplakt maar zal na de inwijding van het tafeltje nog vaak aan jullie denken. Wat geweldig dat je in relatief korte tijd zoiets moois kan maken.

Mozaïeken-vrijgezellenfeest Linda

We hebben een ontzettend leuke creatieve middag gehad.

Mozaïeken-van Gelderen Advocaten

Nadat wij op internet op mozaïeken waren gestuit, leek het ons leuk onze collega Suzanne hiermee te verrassen voor haar vrijgezellenfeestje. Ons contact per e-mail vooraf was al erg leuk en enthousiast. De avond zelf was leerzaam, gezellig en inspirerend. Alle werkstukken waren anders maar allemaal even mooi. Bedankt namens ons allemaal.

Mandala tekenen-Familiefeestje Nienke

Wij (mijn vriend en ik) vonden het een erg leuke en ontspannen workshop. De workshop is voor iedereen prima te doen. De hapjes en drankjes waren lekker en goed verzorgd, een mooie ruimte en wat ik vooral ook erg waardeerde was de manier waarop de workshop gegeven werd door Irma: heel ontspannen, alles mocht en kon, alles was leuk... vooral de manier waarop zij omging met de mensen die het toch iets minder 'serieus' namen dan anderen vond ik erg bewonderenswaardig en leuk! Mijn complimenten voor de goede sfeer. Daarnaast was het ook erg prettig dat we meteen aan de slag konden en niet eerst een heel verhaal aan hoefden te horen, maar dat dat spelenderwijs ging. Informatievoorziening was prima, juist deze ad hoc familiegroep moet je niet teveel uitleg geven, mensen willen liever 'doen' en komen meer voor hun lol dan echt iets te willen opsteken. Wanneer dat gevraagd werd, werd er wel voldoende diepgang in het antwoord gegeven. Nog een heel erg goed iets: de muziek!! Het gaf me echt een zondagmiddag-knutsel-gevoel, kopje thee erbij... en dan de gracht met de dwarrelende blaadjes... Tenslotte het feit dat je om feedback vraagt, altijd goed, en de verrassing met de foto's... heel fijn dat we daar ons niet zelf op hebben hoeven richten!! Echt een grote positieve verrassing vond ik dat!!

Mandala tekenen-familiefeestje Christel

Ik vond het een helie leuke workshop leuk en gezellig om te doen met zijn allen. De docent was een erg leuke vrouw die goed les gaf en wist waar ze het over had. Prijs vond ik goed niet te duur zeker nadat we op het einde een leuk setje meekregen om thuis verder te gaan. Ik zou niets kunnen bedenken wat jullie anders zouden moeten doen alle lof is aan jullie het was een erg leuke en geslaagde workshop.

Canon-na-Canon - Symforagroep

Heel leuk, weer eens wat anders. Je ziet je collega's eens van een andere kant en leuk om te zien hoe iedereen steeds enthousiaster en vrijer wordt, met name die ontwikkeling tijdens de workshop is leuk om te ervaren. De docent was heel vriendelijk en sympathiek. Communicatie verliep zeer duidelijk en goed, alles was goed georganiseerd. Met name Monique heeft het contact wat ze met Irma vooraf had als zeer aangenaam en warm ervaren en zij vond dat Lazuli zich zeer flexibel heeft opgesteld. Accomodatie was goed.

Canon-na-Canon - Winnock BV

Leuke ontspannen workshop, waarbij het resultaat heel snel hoorbaar is en het enthousiamse van de deelnemers zichtbaar. Aan te bevelen!

Zingen uit je lijf-Vrijgezellenfeest Larissa

Leuk, lekker gezongen, de bruid heeft genoten, dus doel bereikt. De verzorging was geweldig! De docent is leuk, ontspannen en spontaan. Had goed in de gaten dat we als groep liever wilde zingen dan de "zingen met je lijf" variant.

 


 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent