Alle mensen in ons team


Het Lazuli team bestaat uit een enthousiast team van studenten die naast hun studie tot de Lazuli familie behoren.
Zij zorgen samen met de eigenaren van Lazuli voor een prettige ontvangst, lekker eten, schone ruimtes en altijd een helpende hand mocht dat nodig zijn.

Lara---1 


"Ik ben Sanne, tweedejaars Economie studente. Het is bijzonder hoe dit historische pand een basis biedt voor zoveel verschillende soorten bedrijven, en dit maakt het dat elke werkdag anders is. Ook voor mij als werkneemster is Lazuli een veilige plek, waar veel kan en veel mag."

michelle
Josine---1 Tamar Marjolein
Renske---1
"Men zegt altijd dat hard werken loont, ik ken geen plek waarbij dit gezegde meer van toepassing is dan bij Lazuli. De handen worden uit de mouwen gestoken, waardoor elke werkdag eindigt met een voldaan gevoel en in de wetenschap dat mijn bijdrage hier echt gewaardeerd wordt." (Gigi)
Winoah

 

Daarnaast werken wij voor workshops en dagprogramma's met professionals die gepassioneerd zijn over hun vakgebied en in staat zijn dit over te brengen op andere mensen.

Hieronder een overzicht.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Floris Koot Afdrukken E-mailadres

floriskootStudeerde in 1988 af aan de Academie voor Expressie en Communicatie in Leeuwarden (inmiddels NHL). Werkte jarenlang als gastdocent, jeugd en bedrijfstheatermaker, was trainingsacteur en trainer theatersport. Momenteel werkt hij vooral met theatrale middelen in het bedrijfsleven en werkt aan passie en plezier bij mensen. Daarnaast richt hij met anderen een school op voor verantwoord ondernemen (KaosPilots.nl).

Zelf heeft hij een bedrijfje dat het archetype van de Fool (betekent Nar èn Dwaas) inzet om mensen te trainen in creativiteit, authenticiteit, leiderschap en organisaties te helpen bijeenkomsten actiever en leuker te maken

Kenmerkend voor zijn stijl, enthousiast, samen met de groep op zoek, schuwt het experiment niet, groot respect en sterke stimulans voor ieders talent en eigenheid.

Floris geeft workshops theatersport.

 

e-max.it: your social media marketing partner
 
Irma Schepers-Luken Afdrukken E-mailadres

"Na een leven als berggids, projectleider, ambtenaar en account executive bij een reclameburo besloot ik mijn ondernemersbloed te volgen. In 2001 heb ik Lazuli opgericht. Het is mijn levenswerk en ik ben erg dankbaar dat ik dit mag doen met mijn leven. Het mirma1ensen laten ontdekken dat er meer mogelijk is dan ze zelf hadden gedacht geeft mij veel voldoening. Sinds eind 2008 run ik het bedrijf samen met mijn echtgenoot Jan Schepers. Wij hebben twee zoons.

Naast mijn werk voor Lazuli werk ik met groepen en individuen. Hierbij maakt ik veel gebruik van energetisch lichaamswerk en werk ik altijd ervaringsgericht. Ik heb de 3-jarige en de energetische opleiding van het ITIP gevolgd en ben werkzaam als co-begeleider in het Persoonlijk Traject van het ITIP. In 2014 heb ik samen met Isabelle Schneider de jongerentak van het ITIP overgenomen onder de naam: Better Be Me, zijn wie je bent."

e-max.it: your social media marketing partner
 
Isabelle Schneider Afdrukken E-mailadres

isabelleschneiderIsabelle Schneider (1973) is moeder en werkt als fysiotherapeut in een revalidatiecentrum. Ze begeleidt kinderen en jong-volwassenen in hun revalidatieproces. Het werken met lichaam en beweging is haar passie. Het onthult voor haar veel over de persoon en biedt de mogelijkheid om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Door mensen te laten ervaren dat hun beperking geen hindernis is, probeert ze de verborgen kwaliteiten van de persoon te verhelderen. Isabelle heeft de driejarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en levensbeschouwing gevolgd, is leerling van Bas Klinkhamer (Itip) en geeft persoonlijke begeleiding.

"Ik zag mezelf lange tijd niet als een spiritueel of religieus mens. De reden hiervan was dat ik mijn weg niet in de traditionele wegen herkende. Een aantal jaren geleden ontdekte ik door lichaamswerk dat er bij mij een religieuze vraag leeft: wie ben ik en hoe ben ik instrument. Ik ontdekte dat mijn weg een weg van lichaam en beweging is. Mijn leven is zelfonderzoek en de inspiratie die deze zoektocht geeft, wil ik in mijn werk met anderen delen."

Voor groepen geeft Isabelle de workshop Uit je hoofd, in je lijf.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Jan Schepers Afdrukken E-mailadres
jan pasfoto2

Jan Schepers is sinds november 2008 mede-eigenaar van Lazuli. Daarvoor werkte Jan o.a. bij KPMG en ING als researcher. Tijdens een van de lange reizen die hij maakte naar o.a. Vietnam en Nieuw-Zeeland realiseerde hij zich dat hij geen kantoorbaan meer wilde. Nadat hij Irma had ontmoet, besloot hij om met zijn inbreng Lazuli te versterken en samen het bedrijf uit te bouwen.

"Nu als mede-eigenaar van Lazuli ervaar ik de vrijheid van het eigen baas zijn. Sinds ik het bedrijf samen met Irma run, heb ik heel veel geleerd van het ondernemerschap. Daarnaast leer ik bij Lazuli nog elke dag veel over mezelf."

e-max.it: your social media marketing partner
 
Martin van Bladel Afdrukken E-mailadres

martinMartin van Bladel trommelt al van jongs af aan op alles wat los en vast zit. Speelde o.a. in latinkwartet Sonrisa en met jazz-zangeres Odille Jansen. Hij had een eigen lespraktijk van 1996 tot 2005 en is sindsdien full-time workshopleider. Met zijn enthousiasme en zijn jarenlange ervaring als workshopleider, muzikant en docent weet Martin van elke workshop een geslaagd evenement te maken.

Martin geeft workshops percussie.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Maurice Knegtel Afdrukken E-mailadres

mau2Maurice Knegtel (1963) heeft vergelijkende wijsbegeerte gestudeerd en beoefent ruim twintig jaar zen meditatie. Hij is gekwalificeerd zen leraar (Sensei) en priester in de Soto zen traditie van de Amerikaanse meester Genpo Roshi, doceert boeddhistische filosofie en is auteur van drie boeken over integratie van spiritualiteit in het dagelijkse leven: Voorbij willen en weten (Servire 1998), Zelfonderzoek (Servire 1999) en De vrijheid om te verliezen (Servire 2000). In 2004 verscheen van hem Het Dharma Spel, over een spel dat de Boeddha met zijn leerlingen speelt om de essenties van het boeddhisme inzichtelijk te maken. Zijn nieuwste boek Ontwaakte aanwezigheid over het wat, hoe en waartoe van zen, verscheen in april 2008 bij Felix Uitgeverij. Sinds 2006 is Maurice Knegtel ook aktief als programmamaker bij de Boeddhistische Omroep Stichting.

Persoonlijke motivatie: 'Mijn zen weg ben ik, met uitzondering van een half jaar kloostertraining, in de samenleving gegaan, op mijn werkplek, binnen mijn relaties en met mijn sociale verplichtingen. De brandende kwestie is voor mij steeds geweest: hoe kan ik een werelds leven leiden EN een spiritueel pad gaan? Mijn onderricht als zen leraar betreft een weg tot inzicht en bevrijding op de plek waar je nu je leven leidt.'

Maurice Knegtel geeft individuele begeleiding op het gebied van zen, meditatie, integratie van spiritualiteit in het dagelijkse bestaan en het werken met levensvragen. Tijdens de Zen cirkel bij Lazuli is het mogelijk formele individuele begeleiding (daisan) van Maurice Knegtel te krijgen. Ook is het mogelijk formeel leerling van hem te worden (binnen de zen traditie heet dit shoken).

Bij Lazuli geeft hij het hele jaar door de Zen cirkel en in juni en december een Zen weekend.

Maurice is ook te boeken voor lezingen en workshops voor groepen en bedrijven. Neem hiervoor contact met Lazuli op.

 

e-max.it: your social media marketing partner
 


Nieuwsbrief

no_indent