Betekenis Lazuli Afdrukken E-mailadres

 

Vaak wordt ons gevraagd waar de naam van ons bedrijf vandaan komt. Daarom lichten we dit graag toe.

Betekenis bedrijfsnaam
De naam komt van de ‘Lapis Lazuli’. Deze steen geeft kijk op eigen mogelijkheden en versterkt de wil. Bovendien bevordert de steen de communicatie vanuit het hart.

Bij de start van Lazuli in 2001 had Irma de wens om mensen een prettige, veilige plek te bieden. Om zo, in een open, ongedwongen sfeer te ontdekken dat er meer mogelijk is dan ze wellicht denken en beperkingen hierbij zoveel mogelijk uit te sluiten.
Dit is nog altijd onze wens. De huidige locatie past daar heel goed bij. In de werfkelders voelen mensen zich veilig. De middeleeuwse omgeving is van nature sfeervol. Wij laten de ruimtes zo rustig en authentiek mogelijk.
Hiermee wordt een basis gelegd voor vruchtbare bijeenkomsten.

Achtergrond Lapis Lazuli
Dit is een prachtige edelsteen die bijzondere kwaliteiten wordt toegekend. Een belangrijke eigenschap van de steen is het versterken van liefde voor onszelf en voor anderen. Daarom wordt hij in vele culturen gedragen als liefdes- of vriendschapssteen.

Ook bevordert de Lapis Lazuli creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. De steen richt de geest binnenwaarts om naar zijn eigen krachtbron te zoeken. Hij geeft daarmee kijk op de eigen mogelijkheden en stimuleert de wil daar iets mee te doen vanuit het hart en de ziel.

Voor meer informatie over de geschiedenis en geologie zie Wikipedia.

e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent