no_indent

Delen

Achtergrond Afdrukken E-mailadres

 

Lazuli is een familiebedrijf dat in 2001 is opgericht. Wat begon als een cursuscentrum is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein congrescentrum in een Rijksmomument aan de Oudegracht in Utrecht. Wij zijn uniek in Utrecht. Er is geen andere vergaderlocatie aan het water met dezelfde mogelijkeheden als bij Lazuli.  Met zeer veel plezier runnen wij deze onderneming. Onderstaande punten vormen de basis van ons bedrijf.

Persoonlijk
Het grootste voordeel van een klein bedrijf zijn, vinden wij het persoonlijke contact met onze klanten. U spreekt altijd met dezelfde mensen. De communicatielijnen zijn kort. Verder vinden we het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Er is bij elk bezoek een gastvrij onthaal en we werken vanuit een open en ongedwongen sfeer. In de afgelopen jaren is gebleken dat de meest uiteenlopende bezoekers dit bijzonder prettig vinden.

Professioneel
Wij staan voor kwaliteit en zetten alle afspraken zwart op wit zodat alles duidelijk is voor iedereen. Belangrijk voor ons is dat u zich tijdens uw bijeenkomst niet over de randzaken druk hoeft te maken. Daarom hebben wij goede apparatuur, servicegericht personeel, verse koffie, mooie bloemen en lekkere koekjes. Altijd.

Duurzaam ondernemen
Zoveel mogelijk hanteren wij de stelregels voor duurzaam ondernemen in alles wat we doen. Ook bieden wij onderdak aan ideële organistaies die wezenlijke zaken aan de samenleving toevoegen. Wij gebruiken veel biologische producten.

Flexibel
Heeft u specifieke wensen of een plotselinge verandering in het programma? Wij denken graag met u mee en ondersteunen waar mogelijk.

U bent welkom onze ruimtes te komen bekijken. Wij zijn zes dagen per week geopend, zondags zijn wij gesloten.

Jan en Irma Schepers

twitter

e-max.it: your social media marketing partner
 
no_indent

Eigenaar Irma Schepers

irma1

Eigenaar Jan Schepers

2jan nieuw 2016 - 1

inloggen