Links huurders Afdrukken E-mailadres

 

Alle onderstaande activiteiten vinden plaats in onze ruimtes.

Better Be Me
BBM biedt verschillende activiteiten aan voor jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een initiatief van Isabelle Schneider en Irma Schepers.


Mamz!
MAMZ! biedt zwangerschapscursussen die je helpen om op een energieke en natuurlijke wijze je zwangerschap te beleven. Ook na de bevalling kun je bij MAMZ! terecht voor cursussen en workshops gericht op een gezond en evenwichtig herstel.


De Nationale Vertelschool
Frans de Vette en Wim Wolbrink hebben de Nationale Vertelschool opgericht. De Vertelschool biedt een aantal verteltrainingen aan en zet o.a. het vertellen van verhalen in bij veranderingsprocessen in het bedrijfsleven.


Bram Moerland
We vinden het heel fijn dat Bram Moerland zijn opleidingen in de Gnostiek nog altijd in onze werfkelder geeft. Hij is de oprichter van het centrum voor Spirituele wegen dat in onze werfkelder gehuisvest was voordat wij onze intrek namen. Bram is naast docent Gnostiek ook schrijver van verschillende boeken.


ITIP School voor leven en werk
Het ITIP gebruikt onze werfkelders voor lezingen, informatieavonden en themadagen. Omdat beide eigenaren van Lazuli de 3-jarige opleiding van het ITIP hebben gedaan is het heel prettig dat tot onze vaste huurdersgroep behoren.


Zinnenprikkels - Lister 
Elke maandagmiddag organsieert Lister, Bureau Herstel, twee gratis workshops. De workshops zijn in eerste instantie opgezet voor cliënten van binnen en buiten Bureau Herstel, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Het aanbod is divers: zenmeditatie, yoga , mantrazang of energiewerk, maar ook meer creatieve workshops als dans, schrijven of rollenspel.


Mindfulness - de praktijk van leven in het hier en nu
Op dinsdagavond is de mindfulnesstraining van Caroline van Eelen in onze werfkelder. Caroline geeft de training sinds 2002 in haar werk bij Mentrum GGZ instelling en vanuit haar eigen praktijk. Bij elke training zijn er acht sessies en een trainingsdag.


Familieopstellingen Utrecht
Henk Vlaming geeft sinds 2010 avonden en weekenddagen familieopstellingen in onze ruimtes.


 

e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent