Links bevriende sites Afdrukken E-mailadres


Better Be Me

Organisatie van Irma Schepers (mede-eigenaar Lazuli) en Isabelle Schneider. Better Be Me biedt verschillende activiteiten aan voor jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.


Beddingwerk
Bedrijf van Ingrid van Dijk. Als trainer en coach helpt zij professionals en particulieren met een druk leven om aandacht te geven aan wat er écht toe doet. Van individuele sessies tot stiltewandelingen en retraites. Gegarandeerde kwaliteit en betrokkenheid.


Varen in Utrecht
Dit leuke, professionele bedrijf verzorgd de boottochten die via ons geboekt kunnen worden in combinatie met het gebruik van onze ruimtes. In- en uitstappen voor de deur.


Scandinavian adventures
Exclusieve reizen naar Scandinavië onder zeer professionele begeleiding. Van werkprogramma’s, langlauftrektochten tot hondensledetochten en toerskiën boven de poolcirkel in de winter. In de zomer zijn er ook veel mogelijkheden, en deze zijn niet minder bijzonder. Het hoge noorden kent vele mogelijkheden, van peddelen in een kano of een kajak tussen de bergen of gezellig op de fiets!


Juwelenschip
Bijzonder inspirerend online magazine van uitgever Felix Erkelens waar schrijvers als Hans Korteweg en Maurice Knegtel elkaar ontmoeten.


Well water
Well Water levert sinds 2003 bronwater en mineraalwater waarvan een kwart van de opbrengst van ieder verkocht flesje wordt gedoneerd aan het Nederlandse goede doel Simavi. Simavi besteedt de donaties van Well Water voor het aanleggen van waterputten in Afrika en Azië. Het motto van Well water is: "Feeling good by drinking Well".


Kameroen Werkt
Lazuli is sponsor van deze stichting. Kameroen Werkt bevordert – vanuit persoonlijk opgebouwde relaties – duurzame economische en sociale ontwikkeling ten behoeve van mensen in Kameroen, en initieert of ondersteunt creatief ondernemerschap van deelnemers aan projecten.


Izen
Stichting Izen heeft als doel om spiritualiteit te integreren in het dagelijks leven. Er worden cursussen gegeven in Amsterdam en Utrecht.


Klankliichaam
Joep Everts is de drijvende kracht achter Klanklichaam. Met zijn unieke combinatie van ervaring en opleiding als musicus én trainer/coach is hij in staat om op speelse wijze snel tot de kern te komen. Dit doet hij op een zeer professionele én liefdevolle manier.


 

e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent