MAMZ! / Natuurlijk Zwanger Afdrukken E-mailadres


MamzMAMZ! biedt zwangerschapscursussen en workshops die je helpen om op een energieke en natuurlijke wijze je zwangerschap te beleven. Ook na de bevalling kun je bij MAMZ! terecht voor cursussen en workshops gericht op een gezond en evenwichtig herstel. De lessen zijn gebaseerd op westerse én oosterse beginselen en worden gegeven in de werfkelder van Lazuli.

De cursus NatuurlijkZwanger is een totaalcursus, gericht op het behoud van de natuurlijke balans in je lichaam én geest tijdens de zwangerschap. Er komen oefeningen uit verschillende westerse en oosterse stromingen aan bod. Kortom, een unieke cursus die je op een prettige manier voorbereidt op de bevalling.

Indeling cursus
De cursus is verdeeld in twee groepen van maximaal 15 deelnemers.

1. Small, Medium, Large (SML)

De eerste groep is bedoeld voor vrouwen die 15 tot 32 weken zwanger zijn. De cursus bestaat uit 8 lessen, waarvan één samen met je partner. Als je wilt kun je extra losse lessen nemen. Het accent van de lessen ligt op Do-In (acu-yoga), ontspannings- en ademhalingsoefeningen, shiatsu (zelf)massage, praktische informatie over de bevalling en coaching.

2. Extra Large (XL)

Na 32 weken schuif je door naar de groep voor hoogzwangeren. Natuurlijk kun je ook starten in deze groep. De cursus bestaat uit 4 lessen. Het is ook mogelijk om een paar losse lessen te nemen. Tijdens de lessen zal naast de verschillende oefeningen worden in gegaan op de voorbereiding van de bevalling. Bij de Extra Large-cursus is ook een partnerles in het programma opgenomen.

Tijdens de lessen wordt o.a. aandacht besteed aan:

  • Algemene ontspanningstechnieken
  • Do-In (acu-yoga): strekkingen om energiehuishouding in balans te houden
  • Oefeningen om contact met het kind te versterken
  • Shiatsu (zelf)massage, die door de kleding heen wordt gegeven, o.a. ter verlichting van zwangerschapskwalen, zoals misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, enz.
  • Ademhalingsoefeningen om weeën op te vangen
  • Specifieke informatie over de bevalling
  • Coaching gericht op het omgaan met angsten en onzekerheid rond de geboorte en tips over hoe je in je kracht kunt blijven 

Praktische informatie:

De meeste lessen vinden plaats op donderdagavond.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Marinda Wiersema van MAMZ!.
Telefoon: 06 47 514 944
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Website: www.mamz.nl

 

 

e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent