Mindfulness Afdrukken E-mailadres

caroline2
Mindfulness is de techniek om met aandacht te leven. Met mindfulness leer je bewust omgaan met spanning en stress. Je leert vaker een stapje terug te doen. Het leven wordt makkelijker en voelt rijker aan.

Met aandacht leven
We proberen het leven voortdurend te sturen. Dit houdt ons in doen, in de verandermodus, en we zijn nooit klaar. Mindfulness verschuift de aandacht van de verandermodus naar de acceptatiemodus. Het gaat er niet alleen om wat je krijgt, maar vooral om hoe je ermee omgaat. Mindfulness betekent bewust aandacht geven in dit moment, zonder oordeel.

Minder stress meer genieten
Velen van ons worstelen met stress. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Ook jij kunt leren effectief om te gaan met klachten. Mindfulness brengt je terug naar het hier en nu. Je kunt belemmerende gedachten, emoties en spanning makkelijker loslaten.

Achtweekse training
In de achtweekse mindfulnesstraining wordt oosterse mindfulness verbonden met westerse psychologie. Duizenden mensen hebben de training gevolgd en er is veel onderzoek gedaan naar de effecten.

Trainer Caroline van Eelen

"Ik stond aan het begin van de trainingen mindfulness in Nederland en heb sinds 2001 inmiddels honderden trainingen gegeven. Ik volgde de opleiding tot mindfulnesstrainer bij Jon Kabat-Zinn, de grondlegger van de mindfulnesstraining (MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction) en Mark Williams, een van de ontwikkelaars van de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Daarnaast leerde ik veel bij Edel Maex, psychiater en mindfulnesstrainer. Ik ben gecertificeerd trainer, categorie 1, waardoor veel verzekeraars de kosten van mijn trainingen geheel of gedeeltelijk vergoeden."


Praktische informatie:

 

Vanaf dinsdagavond 28 augustus, 8 avonden en een stiltedag. 
Stiltdedag op zondag 8 oktober 2017 

Locatie: grote zaal of middenzaal in de werfkelder van Lazuli.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Caroline van Eelen
Telefoon: 06 36499207
Aanmelden: klik hier

 

e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent