Energetische APK Afdrukken E-mailadres

Een groot energetisch onderhoud in de herfst onderweg naar de winter. Op vijf avonden in november en december kun je ontspannen en opladen.

Dit aanbod is voor degene die weer eens vol energetisch werk wil beleven. Degene de behoefte voelt om het energetisch werk in het dagelijkse leven toe te passen, maar hier niet altijd in slaagt.

Een rijk palet aan (bio)energetische oefeningen om je lichaam weer intiem te ervaren wordt aangeboden. Ons lichaam en onze zintuigen vormen een inspiratie voor deze avonden. Je zult weer ondervinden hoe heerlijk het is om je energie vrijelijk te laten stromen en dit bewust te voelen. Tijdens deze avonden kun je spanning loslaten, stem geven, aarden en weer eens lekker in je kracht staan. In het bewegen van je lijf, van top tot teen, leer je weer te denken met heel je lichaam. Oefeningen volgen elkaar organisch en spelenderwijs op.

Kom in beweging en herinner wie je bent!


 

Programma
19:45 uur: koffie/thee
20:00 - 21:45 uur: non-stop energetisch werk

Ervaring met energetisch lichaamswerk is gewenst.

Praktische informatie:

Data: vrijdag 4, donderdag 10 en 17 november, vrijdag 2 en donderdag 15 december 2016
Tijd: van 19.45 - 21.45 uur
Locatie: Grote zaal Lazuli, Oudegracht 243 a/d Werf, Utrecht
Begeleiding: Isabelle Schneider
Kosten: € 127,50 inclusief btw.
Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met Isabelle Schneider. e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent

Begeleiding door Isabelle Schneider

 
isabelleschneider