Bezieling in je loopbaan Afdrukken E-mailadres


ItipVoor wie?

Het ITIP heeft dit groepstraject ontwikkeld voor mensen die op een keerpunt staan in hun loopbaan. Dit kan gaan om het vinden of scheppen van nieuw werk, of om de vraag hoe je op een andere manier invulling wilt geven aan je bestaande werk. We helpen je om tot nieuwe bezieling te komen en zo concrete keuzes te maken naar ander werk, of een andere manier van werken.

Vorm en duur
Het traject bestaat uit (minimaal) drie individuele sessies met een begeleider bij jou in de buurt, en vijf groepsbijeenkomsten van een dag. Deze losse dagen zijn verspreid over enkele maanden. Het traject vindt plaats in de grote zaal van Lazuli, en wordt op meerdere momenten in het jaar aangeboden.

Inhoud en werkwijze
We staan stil bij de rode draad uit jouw werkend bestaan, de keuzes die je gemaakt hebt, de gebeurtenissen die zich herhalen, de ontwikkelde en de nog verborgen talenten. Bovenal gaan we op zoek naar wat jou drijft en motiveert en hoe je daar meer vorm aan kunt geven. We werken op een lichte, maar diepgaande manier, vanuit een rijke variatie aan werkvormen.
 

Praktische informatie:

Data: woensdag 20 september, 11 oktober, 8 november, 6 december 2017 en 10 januari 2018.
Locatie: grote zaal Lazuli, Oudegracht 243 a/d Werf, Utrecht
Aanmelden: via het ITIP.

Alle informatie over het programma en de kosten staat ook in de folder die hier te downloaden is. Het programma is hier te downloaden.
e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent