Workshop Kunst van het vragen stellen Afdrukken E-mailadres

Deze workshop leert je verschil te maken met de kwaliteit van de vragen die je stelt. Een workshop voor mensen die professioneel werken met vragen, mensen die eigen thema’s anders onder de loep willen nemen en mensen die iets in hun team of organisatie willen opengooien op een speelse manier.

Welke vragen we stellen en hoe we ze stellen heeft grote invloed op uitkomsten. Vragen, zowel qua inhoud als de toon waarop, kunnen tot (zelf)onderzoek aanzetten, gevestigde denkbeelden ter discussie stellen, activeren tot handelen of, helaas, alles laten doodslaan. In de workshop De Kunst van het Vragen Stellen ontdek je hoe en gaan we met constructieve vragen aan de slag.

In de workshop nemen we de volgende stappen:
1) Inleiding over waar goede vragen aan voldoen.
2) Spelen met vragen die verschil maken.
3) Thema’s of hulpvragen onder de loep nemen aan de hand van krachtige vragen

Na de workshop kijk je, middels vragen, met frisse blik om je heen. Je hebt kennisgemaakt met werkmethoden die vragen als uitgangspunt nemen, zoals Appreciative Inquiry en From the Four Directions. Je kan met diverse blikken naar de wereld kijken, bijvoorbeeld als kind, uitvinder, kunstnaar, koning of rebel. Je gaat anders met vragen om, kijkt anders naar interviews en zal met vragen nieuwe mogelijkheden ontdekken in vastzittende situaties.

Praktische informatie:

Duur:

minimaal 1,5 uur

Kosten: afhankelijk van aantal deelnemers, locatie, duur en specifieke wensen
Deelnemers: van 8 tot 24 deelnemers. Daarboven vraagt een aangepaste werkwijze.
Trainer: Floris Koot

 

Klik hier om een offerte of meer informatie aan te vragen.

e-max.it: your social media marketing partner
 

Nieuwsbrief

no_indent