Workshop Percussie Afdrukken E-mailadres

percussie_groepTrommels en andere slag-instrumenten (ook wel "percussie" genoemd) zijn heel uitnodigend: zet ergens een trommel neer en bijna iedereen móet er even op tikken. Zet er een paar bij elkaar en mensen gaan er samen mee aan de slag. Voeg daar een enthousiaste workshopleider aan toe en het wordt een waar trommelfeest!

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Workshop Kunst van het vragen stellen Afdrukken E-mailadres

Deze workshop leert je verschil te maken met de kwaliteit van de vragen die je stelt. Een workshop voor mensen die professioneel werken met vragen, mensen die eigen thema’s anders onder de loep willen nemen en mensen die iets in hun team of organisatie willen opengooien op een speelse manier.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Workshop Uit je hoofd, in je lijf Afdrukken E-mailadres

belleVoel je de behoefte om je vrijelijk te bewegen? Wil je leren luisteren naar wat je lichaam je zegt?
Wil je je bewust worden van de verschillende houdingen die je vanuit gewoonte aanneemt en deze onderzoeken?
Dan nodigt deze workshop je uit om vanuit houding en beweging te ervaren wat je lichaam aangeeft, waar je energie stroomt en waar het stokt.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Workshop Van passie naar plan Afdrukken E-mailadres

flickr-by-woodleywonderworksJe wilt ergens heen met je team of organisatie. Daar wil je heen met passie, verlangens en bijdragen van elke deelnemer. Daarvoor heb je al of zoek je nog een goed idee. Zo'n plan-idee kan alles zijn: een noodzakelijk of een ondernemend project, een vrijwillige bijdrage aan de samenleving, of een heel nieuwe manier om naar de organisatie te kijken en deze in de wereld te zetten. Waar je ook bent op die weg van passie naar plan; deze workshop zet jezelf, met je team, verder op de rails richting verwezenlijking.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Workshop The Way of the Fool Afdrukken E-mailadres

Hoe krijg je een idee, een oplossing of beweging voorwaarts in een proces? Deze workshop is zeer geschikt voor positieve teams, frisse trainees, ervaren managers en kleine organisaties. In ‘The Way of the Fool’ geen lessen in controleren van het oncontroleerbare, maar praktisch ontdekken hoe de eigen creativiteit echt werkt, filtert, verbeeldt en speelt.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Workshop Theatersport Afdrukken E-mailadres

gek1

Een heerlijke workshop voor elke groep die elkaar anders wil meemaken, beter wil leren samenwerken of gewoon flink wil lachen om het eigen gedoe. Theatersport is een vrolijke, verrassende manier van toneel, die toegankelijk is voor iedereen. Ervaring is niet nodig. De werkvormen van Theatersport zijn erg bekend geworden door de Lama's.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 


Nieuwsbrief

no_indent